| شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا ثبت نام نمائید. |
|
![]() |
|
(#1)
|
|
مترجم و مدیر بخش برنامه نویسی!
![]() ![]() پست ها: 165
سپاس ها (از کاربران دیگر): 632
سپاسگزاری شده: 2,801 مرتبه در 192 نوشته
آخرین بازدید: 5 روز پیش 01:08 AM
|
![]() ![]() قیمت: 49.95 $ راهنمای دانلود از سایتحجم 16.99 MB [تنها کاربران عضو می توانند این لینک را مشاهده نمایند ] - سرور سایت هركه با ياد خدا همدم نيست ، آدم نيست.
Mbt925.persianblog.ir MBActiveX.persianblog.ir MBActiveX.blogfa.com |
|
|
|
| 47 کاربران روبرو از Mbt925 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: | abi_joon, afshin8403, ali vazirinia, alivista, ali_shiraz1990, amiri776, ansarinejad, asady, compi, dark, davood, ehsanar, ermiaa, Eruk, e_salehi, farhad88, farzin_n, greenlan, haditommy, hojjat_vahidi, IMPERATOR, kami_832003, khak313, maminb, manin, mehran411, milkway_galaxy, mohammad55555, mohammadm, morzad, mostafad, mrsam, Naccunt, NeTFeVeR, Omid60, Opera Baz, reza1381, rousbeh, sanir, smp68, smsryt, speed2000, tbmmax, vah!d, wein, YAHYA, yare |
| Sponsored Links | ||||||||
|
||||||||
(#3)
|
| 4 کاربران روبرو از compi جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#4)
|
| 5 کاربران روبرو از ali_shiraz1990 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#5)
|
|
به به خوش اومدی!!
![]() ![]() پست ها: 7
سپاس ها (از کاربران دیگر): 53
سپاسگزاری شده: 22 مرتبه در 7 نوشته
آخرین بازدید: یك هفته پیش 07:44 PM
|
هشدار :فایل exe برنامه دستکاری شده و ویروسیه لطفا فایلو از سایت [تنها کاربران عضو می توانند این لینک
را مشاهده نمایند
] دانلود و از کرک زیر استفاده نمایید کسپر سکی 2010 فایلی رو که گذاشتین ویروس تشخیص داد ولی فایل اورجینال ویروسی نیست!!!!!!!
فقط حتما فایلها رو تو مسیرش کپی کنین و الا سریالا از کار می افتن ![]() اینم کرک همین نسخه [تنها کاربران عضو می توانند این لینک را مشاهده نمایند ] |
|
|
|
| 7 کاربران روبرو از manin جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#6)
|
|
مدیر و مسئول گروه مطلب نویسی
![]() ![]() نام واقعی: علی
سپاس ها (از کاربران دیگر): 11,081
سپاسگزاری شده: 44,088 مرتبه در 7,714 نوشته
آخرین بازدید: 6 ساعت پیش 02:17 AM
محل سكونت: بروکلین !!!
|
نقل قول:
جالب اینجاست بدونید که تمامی برنامه هایی که ساخته می شن و یا نسخه ی جدیدشون میاد توسط این سایت کرک میشن و سایتی هست که امتحان خودشو از سال 2005 تا به حال پس داده ! تابه حال فایل ها و کرک هایی که توسط این سایت معرفی شدن همگی سالم و بدون مشکل بودن ! موفق باشید. ![]() لطفا به جای ارسال پست تشکر ، از دکمه استفاده کنید. |
|
|
|
|
| 8 کاربران روبرو از ali_shiraz1990 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#7)
|
|
به به خوش اومدی!!
![]() ![]() پست ها: 7
سپاس ها (از کاربران دیگر): 53
سپاسگزاری شده: 22 مرتبه در 7 نوشته
آخرین بازدید: یك هفته پیش 07:44 PM
|
02-10-2009
نقل قول:
من هم از این سایت دانلود کردم هم از سایت خودش اونی که شما گذاشته بودین حجمش کمتر بود (چند کیلو بایت) و دستکاری شده بود و آنتی ویروسم واسش ایراد گرفت(KIS 2010 9.0.0.463) ولی فایلی که از سایتش دانلود کردم رو واسش ایراد نگرفت به هر حال دست شما درد نکنه در صورتی که حرف منو قبول ندارین میتونین فایلتونو در این آدرس آبلود کنین و با 41 آنتی ویروس آپدیت دنیا به طور همزمان اسکنش بکنین [تنها کاربران عضو می توانند این لینک را مشاهده نمایند ] |
|
|
|
|
| 6 کاربران روبرو از manin جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#8)
|
|
داره عضو انجمن می شه
![]() ![]() نام واقعی: علي اصغر وزيري نيا
سپاس ها (از کاربران دیگر): 122
سپاسگزاری شده: 125 مرتبه در 38 نوشته
آخرین بازدید: 2 هفته پیش 05:36 PM
محل سكونت: كرمانشاه
|
دوستان من پاندا 2010 رو اصلشو خريدم و وقتي براي ثبت نام به سايتش رفتم يه جاش نوشته بود آنتي ويروس هاي كركي درست كار نميكنند و بعضي وقت ها فايل هايي رو كه اصل اون آنتي ويروس ويروس شناسايي ميكنه كركي ها ويروس شناسايي نميكنن مثل نود و نورتون و كسپرسكي و ... از نظر من بريد اصل آنتي ويروس ها را بخريد
|
|
|
|
| 3 کاربران روبرو از ali vazirinia جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#9)
|
|
مترجم و مدیر بخش برنامه نویسی!
![]() ![]() پست ها: 165
سپاس ها (از کاربران دیگر): 632
سپاسگزاری شده: 2,801 مرتبه در 192 نوشته
آخرین بازدید: 5 روز پیش 01:08 AM
|
دوست عزیز قبلا هم به شما تذکر داده بودم. اگه می خواین در مورد امضای من نظر بدید، از طریق پیغام خصوصی عمل کنید، بحث این تاپیک رو منحرف کرد.
هركه با ياد خدا همدم نيست ، آدم نيست.
Mbt925.persianblog.ir MBActiveX.persianblog.ir MBActiveX.blogfa.com |
|
|
|
| 4 کاربران روبرو از Mbt925 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#10)
|
|
یپا فعاله
![]() ![]() نام واقعی: نصیر
سپاس ها (از کاربران دیگر): 1,238
سپاسگزاری شده: 192 مرتبه در 113 نوشته
آخرین بازدید: 21 ساعت پیش 11:09 AM
|
با درود به تمام دوستان و صاحب نظران
گفته دوستمون درست بود فایل اصلی ویروسیه و آنتی ویروس پاکش کرد در ضمن کرکی که گذاشتین کار نمی کنه با سپاس ..................compi |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای تاپیک | |
| نحوه نمایش | |
|
|