| شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا ثبت نام نمائید. |
|
![]() |
|
|
|
||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین گزینه به نظر شما چیست ؟؟ | |||
| یگانه |
|
13 | 28.26% |
| پارمیس |
|
15 | 32.61% |
| کوروش |
|
2 | 4.35% |
| امیرعلی |
|
7 | 15.22% |
| رادین |
|
5 | 10.87% |
| روژان |
|
4 | 8.70% |
| رای دهنده: 46. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای تاپیک | نحوه نمایش |
(#71)
|
|
حرفه ای
![]() ![]() نام واقعی: حمید
سپاس ها (از کاربران دیگر): 2,008
سپاسگزاری شده: 1,507 مرتبه در 531 نوشته
آخرین بازدید: 5 ساعت پیش 02:45 PM
محل سكونت: ایــــــران سبز - اصفهان
حالت من:
|
سلام به همه بچه های گل .
خوشحالم که میبینم خیلی استقبال شده از این تایپک اینم از 6 تای من . البته این 6 تا رو مادر من انتخاب کرده . 3 - کوروش 6 - آنی 7 - امیرعلی 12 - یگانه 17 - رامتین 18 - رادین بخندیم ، امّا سرمایه خنده ما، گریه دیگران نباشد ![]() -------------------------------------------- -------------------------------------------- تايپك جامع "نتايج ليگ برتر + جدول ليگ + جدول گلزنان" -------------------------------------------- |
|
| 12 کاربران روبرو از hn_shervin8 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
| Sponsored Links | ||||||||
|
||||||||
(#72)
|
| 11 کاربران روبرو از NeTFeVeR جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#73)
|
|
حرفه ای
حالت من:
|
سلام دوستان گلم . وقت نظر دادن تموم شد . چون فردا امتحان دارم الان نمیرسم 6تای برگزیده رو جدا کنم و نظر سنجی بذارم .
ایشالا فردا نظر سنجی رو آغاز میکنیم . ![]() با تشکر فراوان از همه ی برو بچه های گل ، و شرمنده که نمیرسم امروز نظر سنجی رو بیارم بالا . امیدوارم شما به بزرگی خودتون ببخشید . ![]() ![]() بخندیم ، امّا سرمایه خنده ما، گریه دیگران نباشد ![]() -------------------------------------------- -------------------------------------------- تايپك جامع "نتايج ليگ برتر + جدول ليگ + جدول گلزنان" -------------------------------------------- |
|
(#74)
|
| 9 کاربران روبرو از melania جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#75)
|
| 5 کاربران روبرو از mrsam جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#76)
|
|
حرفه ای
حالت من:
|
با سلام خدمت همه ی دوستای گلم ، بالاخره 6 نفر پایانی که قراره برن تو نظرسنجی از آراء شما دوستان انتخاب شدند . کل بچه های گل و شیطون رو به اتفاق هم به ترتیب امتیازشون مرور میکنیم :
1 - یگانه با 22 رای -------------------------------- 2 - پارمیس با 19 رای ![]() ------------------------------------- 3 - کوروش با 15 رای -------------------------------------- 4 - امیرعلی با 14 رای -------------------------------------- 5 - رادین با 14 رای ![]() ------------------------------------ 6 - روژان با 13 رای -------------------------------- 7 - آنی و ستایش با 12 رای ![]() ---------------------------------------------------------------------------------- 8 - یوسف با 9 رای -------------------------------------- 9 - کیارش و رامتین با 8 رای و ------------------------------------------------------------------------- 10 -ساره یا همون بدون اسم شماره 2 و رضا با 5 رای و -------------------------------------------------------------------------------- 11 - علیرضا 10 ساله از تهران با 4 رای ![]() ---------------------- 12 - سعید با 3 رای ![]() -------------------------------- 13 - فاطمه سادات با 1 رای -------------------------------------- 14 - بدون اسم شماره 1 و علیرضا 6 ساله و بدون اسم شماره 10 (مهدی و حسین) و بدون اسم شماره 20 بدون رای و و و ![]() دوستان تا 20 آذر فرصت دارند تو نظر سنجی شرکت کنند .با تشکر از همه ی دوستانی که همراهی و همکاریه صمیمانه داشتند . زمان دور بعدی مسابقه هم متعاقبا اعلام میشه . قربون همتون . برای سهولت کار همین پست رو در صفحه اول هم میگذارم که دوستانی که فقط صفحه اول رو باز میکنند هم همه ی بچه ها رو ببینند . (ممنون از نظر آقا مهدی گل عزیز) لطفا هیچ پست اضافه ای ندید که همه بچه ها و ببینند و بعد رای بدن . پستهای اضافه پاک خواهد شد ( با تشکر از نگار عزیز) بخندیم ، امّا سرمایه خنده ما، گریه دیگران نباشد ![]() -------------------------------------------- -------------------------------------------- تايپك جامع "نتايج ليگ برتر + جدول ليگ + جدول گلزنان" -------------------------------------------- |
|
| 22 کاربران روبرو از hn_shervin8 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#77)
|
|
حرفه ای
حالت من:
|
نقل قول:
ایشالا بیشتر میشه رای ها . ---------- نوشته اضافه شده در 11:44 am ---------- نوشته قبلی در 11:42 am ارسال شده ---------- نقل قول:
انشاالله تو دوره دوم حتما خبرت میکنم تا شما هم عکس پسر گلت رو بذاری . الان فقط تو نظر سنجی بالا شرکت کنید لطفا ---------- نوشته اضافه شده در 11:45 AM ---------- نوشته قبلی در 11:44 AM ارسال شده ---------- عالیه خانم با توجه به آخرین پست فقط تو نظر سنجی شرکت کنید ، چون 6 نفر برتر انتخاب شدند . بخندیم ، امّا سرمایه خنده ما، گریه دیگران نباشد ![]() -------------------------------------------- -------------------------------------------- تايپك جامع "نتايج ليگ برتر + جدول ليگ + جدول گلزنان" -------------------------------------------- |
||
|
| 10 کاربران روبرو از hn_shervin8 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#78)
|
|
حرفه ای
حالت من:
|
خب دوستان . اولین دوره مسابقه بالاخره به پایان رسید و پارمیس کوچولوی عزیز مقام اول رو کسب کرد .
![]() واسه ارسال جایزش با sheydaa خانم هماهنگ میشه . من تو یه پست دیگه نوع جایزش رو با عکسش میذارم ![]() بخندیم ، امّا سرمایه خنده ما، گریه دیگران نباشد ![]() -------------------------------------------- -------------------------------------------- تايپك جامع "نتايج ليگ برتر + جدول ليگ + جدول گلزنان" -------------------------------------------- |
|
| 12 کاربران روبرو از hn_shervin8 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#79)
|
| 9 کاربران روبرو از sheydaa جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
![]() |
| ابزارهای تاپیک | |
| نحوه نمایش | |
|
|