| شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا ثبت نام نمائید. |
|
![]() |
|
|
|
||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین گزینه به نظر شما چیست ؟؟ | |||
| یگانه |
|
13 | 28.26% |
| پارمیس |
|
15 | 32.61% |
| کوروش |
|
2 | 4.35% |
| امیرعلی |
|
7 | 15.22% |
| رادین |
|
5 | 10.87% |
| روژان |
|
4 | 8.70% |
| رای دهنده: 46. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای تاپیک | نحوه نمایش |
(#31)
|
| Sponsored Links | ||||||||
|
||||||||
(#32)
|
| کاربر روبرو جهت این نوشته از TwinBlaDe سپاسگزاری کرده است: |
(#33)
|
|
حرفه ای
![]() ![]() نام واقعی: حمید
سپاس ها (از کاربران دیگر): 2,003
سپاسگزاری شده: 1,497 مرتبه در 527 نوشته
آخرین بازدید: 9 ساعت پیش 12:16 PM
محل سكونت: ایــــــران سبز - اصفهان
حالت من:
|
با سلام و درود به همه ی دوستان گرامی .
خدمتتون عرض کنم که فقط تا آخر این ماه ، یعنی آبان 88 فرصت دارید واسه شرکت در دور اول مسابقه . با همفکری بعضی از مدیرای محترم به این نتیجه رسیدم که واسه اعلام برنده از نظر سنجی استفاده کنیم . به این ترتیب که بعد پایان زمان مسابقه ، من عکس همه بچه ها رو تو 1 پست میذارم (از هر کودک فقط 1 عکس) و بعد از بینشون 6 تا رو واسه نظر سنجی انتخاب میکنیم با توجه به نظر دوستان ، و1هفته نظر سنجی میکنیم و برنده انتخاب میشه. نکته : با توجه به اینکه از هر کودک فقط 1 عکس گذاشته میشه پیشنهاد میکنم عکسی که دوست دارید ازش گذاشته بشه تو نظر سنجی رو فقط آپلود کنید در غیر اینصورت به انتخاب خودم یکی از عکسا رو میذارم . از همه ی دوستان سپاسگذارم بخندیم ، امّا سرمایه خنده ما، گریه دیگران نباشد ![]() -------------------------------------------- -------------------------------------------- تايپك جامع "نتايج ليگ برتر + جدول ليگ + جدول گلزنان" -------------------------------------------- |
|
| 8 کاربران روبرو از hn_shervin8 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#34)
|
| 16 کاربران روبرو از melania جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#35)
|
| 15 کاربران روبرو از sheydaa جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#36)
|
|
حرفه ای
حالت من:
|
خب ، خب . وقت مسابقه تو ماه آبان 88 تموم شد بچه ها . بعد این پست من لطفا کسی پست دیگه نزنه .
من تو پست بعدی عکس همه بچه های گل رو میذارم تا بیاین و 6 تاشون که به نظرتون از همه شیرین تر و خوشگلترو ... هستند رو انتخاب کنید .(البته تو اینکه همشون ناز ودوست داشتنی هستند هیچ شکی نیست) ![]() ![]() ![]() بخندیم ، امّا سرمایه خنده ما، گریه دیگران نباشد ![]() -------------------------------------------- -------------------------------------------- تايپك جامع "نتايج ليگ برتر + جدول ليگ + جدول گلزنان" -------------------------------------------- |
|
| 12 کاربران روبرو از hn_shervin8 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#37)
|
|
حرفه ای
حالت من:
|
با سلام . اینم از عکس بچه ها .قابل توجه باشه که هیچ ترتیب خاصی نداره .
از اونجایی که بعضی از بچه ها رو اسمشون رو نمیدونم میتونید باشماره نظر خودتون رو تو پستتون اعلام کنید . توجه داشته باشید که باید 6 نفر رو تو این لیست 20 نفره انتخاب کنید. از همه دوستان بابت همکاری صمیمانه متشکرم . از امروز تا 8 آبانماه فقط واسه انتخاب 6 نفر وقت دارید . بعد هشتم وارد نظر سنجی میشیم . 1- بدون اسم (شماره 1) ![]() 2- بدون اسم (شماره 2 ) ![]() 3- کوروش 4- کیارش ![]() 5-فاطمه سادات 6- آنی 7-امیرعلی 8-علیرضا 10 ساله ازتهران ![]() 9-علیرضا 6 ساله ![]() 10-بدون اسم (شماره 10) ![]() 11- یوسف 12- یگانه 13- ستایش ![]() 14- سعید ![]() 15- روژان 16- رضا 17- رامتین 18- رادین ![]() 19- پارمیس ![]() 20- بدون اسم ( شماره 20 ) ![]() بخندیم ، امّا سرمایه خنده ما، گریه دیگران نباشد ![]() -------------------------------------------- -------------------------------------------- تايپك جامع "نتايج ليگ برتر + جدول ليگ + جدول گلزنان" -------------------------------------------- |
|
(#38)
|
| 10 کاربران روبرو از a110p جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#39)
|
| 10 کاربران روبرو از B!She جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#40)
|
| 9 کاربران روبرو از Niki7 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
![]() |
| ابزارهای تاپیک | |