| شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا ثبت نام نمائید. |
|
![]() |
|
(#1371)
|
| کاربر روبرو جهت این نوشته از B!She سپاسگزاری کرده است: |
| Sponsored Links | ||||||||
|
||||||||
(#1372)
|
|
نباشه جاش خالیه
![]() ![]() نام واقعی: عليرضا استقلالي
سپاس ها (از کاربران دیگر): 384
سپاسگزاری شده: 720 مرتبه در 280 نوشته
|
نقل قول:
طرفه صحبته من با مدیرانه که فقط یک طرفه قضاوت می کنن ---------- نوشته اضافه شده در 08:00 pm ---------- نوشته قبلی در 07:59 pm ارسال شده ---------- نه ولی شما یکی از همونایی چون دوباره شروع کردی دوباره توی مساله که بهت مربوط نیست دخالت کردی وقصد کل کل وصحبت اضافه داری بس کن |
|
|
|
|
(#1373)
|
|
مدیر ارشد انجمنها و مدیر بخش گرافیک
![]() ![]() نام واقعی: سینا
سپاس ها (از کاربران دیگر): 8,862
سپاسگزاری شده: 13,238 مرتبه در 3,780 نوشته
آخرین بازدید: 10 ساعت پیش 03:22 PM
|
علیرضا جان شما که روی صحبتت با ماست ! من قبلا با شما صحبت کردم و گفتم چرا اخطار گرفتین!
الان شما پست بالایی رو بخون ببین به نظرت لحن صحبتت صحیحه؟! شما اینجا رو با کجا اشتباه گرفتین؟ اگر واقعا فکر میکنید مقصر نیستین باید بگم کاملا اشتباه برداشت کردین! هر زمانی شما آروم و محترمانه با کسی صحبت کردی و بازم مشکلی بود اون وقت من طرف شما رو میگیرم. به نظر من مشکل اینه که شما رفتار خودتون رو در نظر نمیگیرین و شاید فراموش میکنید که لحن خودتونه که باعث اون کل کل ها میشه! اگر هم واقعا فکر میکنی ما یه طرفه قاضی رفتیم مشکلی نیست.همونطور که شما زیر بار نمیرید ما هم قوانین خودمون رو داریم! موفق باشید |
|
|
|
| 13 کاربران روبرو از s3087 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: | a110p, B!She, bitdefender, COAST, dark, Evilman, hamidsadra, hessam109, kami_832003, Saloomeh, smp68, tabarrok, TABI |
(#1374)
|
|
آتشین
![]() ![]() پست ها: 1,865
سپاس ها (از کاربران دیگر): 2,949
سپاسگزاری شده: 7,941 مرتبه در 2,817 نوشته
محل سكونت: پلاک 12 طبقه 12 واحد 12 زنگ 12
حالت من:
|
نقل قول:
شما بر خلاف اینکه مرغت یه پا داره ، خیلیم بی ادبی !! اینو میدونستی؟! احترام نگه داشتن افراد هم خوب چیزیه من دیگه چیزی نمیگم ببینم بالاخره به کجا میرسی ![]() میدانی که تا چه اندازه از دود خاکستری سیگار بیزارم.... اما... هرگز نفهمیدی چرا گاهی فقط پُکی به سیگار افروختهی تو میزدم... |
|
|
|
|
| 7 کاربران روبرو از B!She جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#1375)
|
|
کاربر فوق العاده
![]() ![]() نام واقعی: نيما
سپاس ها (از کاربران دیگر): 4,333
سپاسگزاری شده: 3,270 مرتبه در 1,199 نوشته
محل سكونت: شاهي
حالت من:
|
![]() |
|
|
|
(#1376)
|
|
نباشه جاش خالیه
|
نقل قول:
از طرز صحبت کردنت معلومه چقدر ادب داری توی کار دیگران سرک کشیدن بزرگترین بی ادبیه اول میایید اتیش درست می کنید بعد خودتون رو می کشید کنار من دیگه جوابت رو نمی دم چون در حدی نیستی که خودمو عصبی کنم مدیران رسیدگی کنند ویک طرفه قضاوت نکنند این ادبیاتی که ایشون به کار بردند مناسب سایت نیست |
|
|
|
|
(#1377)
|
|
کارکشته
![]() ![]() نام واقعی: محمد
سپاس ها (از کاربران دیگر): 4,085
سپاسگزاری شده: 3,071 مرتبه در 1,436 نوشته
محل سكونت: مشهد
حالت من:
|
نقل قول:
هر کی اینجا انتقادی میکنه نباید که حتما مدیران جواب بدن تو اگه مدیر خاصی منظورته که بصورت خصوصی باهاش صحبت کن نباید بیای اینجا پست بدی و توقع داشته باشی که فقط همون مدیر جوابتو بده و هر کی جز اون مدیر جواب داد بااش بحث کنی در کل اگه اینجا پست دادی باید بدونی همه میتونن جواب بدن و اگه جوابی داری بهتره با ادبیات بهتری بگی موفق باشی ![]() |
|
|
(#1378)
|
|
نباشه جاش خالیه
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
(#1379)
|
|
نباشه جاش خالیه
|
نقل قول:
هیچ مشکلی نیست دوستان خداحافظ برای همیشه اگه خوبی بدی دیدید حلال کنید |
|
|
|
|
(#1380)
|
|
کارکشته
![]() ![]() نام واقعی: محمد
سپاس ها (از کاربران دیگر): 4,085
سپاسگزاری شده: 3,071 مرتبه در 1,436 نوشته
محل سكونت: مشهد
حالت من:
|
نقل قول:
همه چیز که نباید النی باشه که مطمئن باش مدیرها با شما دشمنی ندارن هر جا مقصر هر کسی باشه جه بصورت عمومی چه خصوصی اخطار میدن پست اول صفحه ی قبل هم اصلا لحن بدی نداشت ولی شما خیلی بد جوابشونو دادی به هر حال من خودم هم قبول دارم خیلی از تایپیک ها شما شروع کننده ی بحث نبودی و دیگر کاربران شروع کردن اما شما بحث ها رو ادامه میدی و همین کار زیاد جالب نییست ![]() |
|
|
![]() |
| ابزارهای تاپیک | |
| نحوه نمایش | |
|
|