شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا ثبت نام نمائید.    
  PersianDown Forums

بازگشت   PersianDown Forums نرم افزارهای کامپیوتری معرفی نرم افزارهای جدید سیستم عامل
Connect with Facebook

پاسخ

LinkBack ابزارهای تاپیک نحوه نمایش
  (#1) قدیمی
babak1362 آفلاین
حرفه ای
babak1362 is on a distinguished road

آواتار babak1362

سپاس ها (از کاربران دیگر): 645
سپاسگزاری شده: 2,100 مرتبه در 409 نوشته
آخرین بازدید: 6 روز پیش 12:49 AM

پیش فرض تاپیک جامع ویندوز 7 - تمامی پچ ها ، آپدیتها ، کرکها و ..... در این تاپیک! - 12-01-2009

سرانجام شاهکار جدید مایکروسافت رو شد
(Windows Seven) 2009 Beta - ویندوز 7

مایکروسافت عادات استفاده کاربران خود از سیستم عامل را تحلیل کرده و ویندوز 7 را بر اساس آن بهینه نموده است. برای مثال مایکروسافت دریافته که 70 درصد کاربران ویندوز همیشه بین 5 تا 15 پنجره را باز نگه می دارند. اما در بیشتر زمان کار از یک و یا دو تا از این پنجره ها به صورت فعال استفاده می کنند. تمام این گونه اطلاعات به مایکروسافت کمک کرده تا ویندوز 7 را به گونه ای طراحی کند تا محیط کاربری بهتری نسبت به گذشته داشته باشد.
آفای Jon DeVaan یکی از مقامات مایکروسافت می گوید : با وجود اینکه ویندوز Seven بر روی کدهای پایه یکسان(same code base as Vista) با ویندوز Vista ساخته شده ، اما ویندوز Seven خواهد توانست سریعتر از ویندوز ویستا بالا بیاید چون ویندوز Seven درایور قطعات سیستم را به صورت موازی لود می کند در حالی که ویستا این کار را به صورت سریال (تک تک) انجام میداد و همچنین ویندوز Seven تعداد سرویسهایی که در هنگام استارتاپ ویندوز ، اجرا می شدند را کم کرده است .
ویندوز Seven همچنین پیشرفتهایی نیز درهسته (kernel) داشته ، طوری که CPU در فرکانس پایین تری کار می کند(run) می شود و مدت زمان بیشتری بیکار می ماند.

یک تغییر عمده این سیستم عامل نوار ابزار (taskbar) آن است. نوار ابزار ویندوز 7 با تلقی رایج ما از نوار ابزار (که از ویندوز 95 تا به حال دیده ایم) تفاوتی به اندازه یک دنیا دارد.

متون توضیحی روی دکمه ها به تاریخ پیوسته اند و جای خود را به ایکون های بزرگ داده اند. نحوه چینش ایکون ها بالاخره تغییر کرده است؛ دیگر اجرای یک برنامه باعث به هم ریختن ترتیب و نحوه قرار گیری ایکون هایتان در نوار ابزار نمی شود. هم اکنون برای باز کردن پنجره ها از درون نوار ابزار می توانید به صورت 2 مرحله ای عمل کنید، ابتدا موس را بر روی ایکون آن پنجره قرار دهید تا پیش نمایش کوچکی از آن را مشاهده کنید و سپس با کلیک بر روی این پیش نمایش وارد صفحه مورد نظر شوید. کلیک راست بر روی ایکون ها یک رابط کاربری جدید را در اختیار شما قرار می دهد که مایکروسافت آن را "Jump Lists" می نامد.

لیست پرش، دسترسی سریع کاربر به امکانات برنامه را ممکن می سازد. برنامه هایی که دارای منوی Recently Used هستند (لیستی از نام فایلهایی که اخیرا توسط برنامه باز شده اند)، این امکان به شکل خودکار به لیست پرش آنها اضافه می گردد. همچنین رابط کاربری خاصی در نظر گرفته شده که این امکان را فراهم می آورد که برخی امکانات را به لیست پرش برنامه ها اضافه کنیم. مثلا امکان کنترل شیوه پخش در مدیا پلیر را به لیست پرش آن اضافه می کند.
مدیریت پنجره ها هم دست خوش تغییراتی شده است. دانستن این مطلب که اکثر مردم عادت دارند که تنها از یک یا دو پنجره به طور همزمان استفاده کنند باعث شده که ویندوز 7 پنجره ها را سریعتر و ساده تر ساماندهی کند. اگر یک پنجره را به بالای صفحه نمایش بکشید (Dragging)، آن پنجره خود به خود در حالت Maximize قرار می گیرد؛ اگر پنجره ای را به سمت چپ و یا راست بکشید، به صورت خودکار تغییر اندازه می دهد و تنها 50 درصد صفحه نمایش را اشغال می کند. با این فناوری، دو پنچره را به راحتی می توان در محل مورد نظر جا داد؛ به شکلی که سریعا در کنار هم قرار گرفته و لبه های آنها بر هم مماس شود. سپس به راحتی نقل و انتقالات بین دو پنچره را انجام داد.
یکی دیگر از مهمترین بهبودهای ویندوز 7 ، امکان Peeking (نگاه انداختن) پنچره ها است. انتقال به یک پنچره به شکل سریع و سردستی برای خواندن برخی مطالب داخل آن بدون ورود کامل به آن پنچره می تواند بسیار کاربردی و باعث صرفه جویی در وقت باشد. برای ساده تر کردن این کار، با حرکت دادن موس بر روی نوار ابزار پیش نمایش تمامی پنجره ها را می توان دید و پنچره ای را که موس را بر روی پیش نمایش آن می برید می توان به شکل یک صفحه شیشه ای دید. سپس با کنار بردن موس تمامی این صفحات پیش نمایش محو می گردند. همانگونه که شما از امکان «نگاه انداختن» در پنجره های مختلف استفاده می کنید، می توانید از آن برای دیدن دسکتاپ هم استفاده کنید.

«نگاه انداختن» به دسکتاپ خیلی مهم است. به خاطر اینکه در ویندوز 7 دسکتاپ جایی است که گجت ها در آن زندگی می کنند. این روزها همه از لپ تاپ استفاده می کنند و در یک لپ تاپ با آن نمایشگر کوچک دیگر جایی برای ساید بار که در ویندوز ویستا تعبیه شده بود باقی نمی ماند. بنابراین این گونه شد که در ویندوز هفت کل دسکتاپ به گجت ها اختصاص یافت. حالا وقتی هم که تعداد زیادی پنجره روی دسکتاپ باز است. با یک نگاه کوچک میتوانید از وضعیت آب و هوا روی دسکتاپ مطلع شوید. (عکس بالا)
بخش Taskbar ( در پایین سمت راست جایی که ساعت قرار دارد ) هم بهبود یافته است. مشکل این بخش همیشه این بوده است که با ایکون های بی مصرف پر میشده است. در ویندوز 7 این بخش کاملا توسط کاربر کنترل میشود. شما تعیین میکنید که چه آیکونی نشان داده بشود و چه آیکونی پنهان بماند. برنامه هایی که جدید نصب میشود و به Taskbar اضافه میشوند به صورت پیش فرض در این بخش پنهان می مانند.

بخش مهم دیگری از رابط کاربری ویندوز جدید، جستجوگر (Explorer) آن است. ویندوز 7 مفهوم جدیدی به نام کتابخانه ها (Libraries) را مورد استفاده قرار داده است. این امکان باعث می گردد که ما به نوع بخصوصی از فایلهای مان بدون توجه به محل قرار گیری آنها در هارد درایو، و تنها بر اساس نوع و پسوند آنها دسترسی داشته باشیم.

به چهار دلیل بعد از آمدن ویندوز 7، دلیل زیادی برای زنده ماندن ویستا وجود نخواهد داشت:
- اگر نرم افزای روی ویستا اجرا شود بدون مشکل روی ویندوز 7 هم اجرا می شود.
- اگر کامپیوتری قادر است سیستم عامل ویستا را اجرا کند می تواند ویندوز 7 را هم اجرا کند، تازه سریع تر از ویستا، این یعنی عدم نیاز به سخت افزار قوی تر جهت اجرای ویندوز 7
- مصرف باطری در ویندوز 7 بهینه است. بنابراین طول عمر باطری لپ تاپ ها با ویندوز 7 بیشتر از ویستا خواهد بود.
- ویندوز 7 از همان روز اول ارایه، در مقایسه با ویستای سرویس پک 1 قابل اطمینان تر خواهد بود.

به نظر میرسد، مایکروسافت با ارائه ویندوز سون قصد غافلگیر کردن کاربران را داشته.
از ویژگی های جدید ویندوز سون، می توان به پشتیانی از هارد دیسک مجازی و یه یوزر اینترفنس کاملا جدید و قشنگ و ویژگی های تصویری و گرافیکی جدیدی اشاره کرد!
بیل گیتس طی مراسمی که در توکیو برگزار میشد، در کنفرانس Windows Digital Lifestyle Consortium به سخنرانی پرداخت و یه سری از ویژگی ها و اطلاعات جدیدی رو از ویندوز سون آشکار کرد. بیل گیتس برخی از ویژگی های ویندوز سون رو به شرح زیر اعلام کرد :
استفاده کمتر از انرژی، اشغال فضای کمتری از رم، افزایش و سهولت کانکت شدن با بقیه کامپیوترها و موبایلها، بهترین پلتفرم برای بازی و نیز اینترنت و ….

65 کاربران روبرو از babak1362 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند:
Sponsored Links

سریال اکشن و بسیار مهیج 24 با فرمت کامپیوتر (دایویکس) به همراه زیرنویس فارسی و کیفیت دیویدی در 14 دیویدی - کیفیت عالی

مجموعه ی کامل فیلم های اکشن جیمز باند در 5 عدد دیویدی به همراه زیرنویس فارسی و کیفیت فوق العاده - 22 فیلم کامل

مجموعه ی  آموزش آرایشگری فارسی چهره سازان - عرضه شده در 5 عدد سیدی - آموزش میکاپ و خود ارایی توسط اساتید ایرانی

مجموعه 52 فیلم از بهترین فیلمهای وحشتناک تاریخ سینما در 9 دیویدی به همراه زیرنویس فارسی و کیفیت دیویدی

(#2) قدیمی
smp68 آفلاین
آتشین
smp68 is on a distinguished road

آواتار smp68

سپاس ها (از کاربران دیگر): 10,104
سپاسگزاری شده: 4,124 مرتبه در 1,769 نوشته
محل سكونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
حالت من:

ویترین مدالها
پیش فرض 12-01-2009

دوست عزيز من اميد وار كردي
به چهار دلیل بعد از آمدن ویندوز 7، دلیل زیادی برای زنده ماندن ویستا وجود نخواهد داشت:
- اگر نرم افزای روی ویستا اجرا شود بدون مشکل روی ویندوز 7 هم اجرا می شود.
- اگر کامپیوتری قادر است سیستم عامل ویستا را اجرا کند می تواند ویندوز 7 را هم اجرا کند، تازه سریع تر از ویستا، این یعنی عدم نیاز به سخت افزار قوی تر جهت اجرای ویندوز 7
- مصرف باطری در ویندوز 7 بهینه است. بنابراین طول عمر باطری لپ تاپ ها با ویندوز 7 بیشتر از ویستا خواهد بود.
- ویندوز 7 از همان روز اول ارایه، در مقایسه با ویستای سرویس پک 1 قابل اطمینان تر خواهد بود.

چون فكر كردم امروز فرداس كه بايد كامپيوتر دوباره ارتقا بدم

-----------------------------------------------------------------
يا لَيْتَني كُنْتُ مَعَهُمْ فَاَفُوزَ فَوْزاً عَظيماَ.
-----------------------------------------------------------------
از "جوانان جانباز" مهدي‌بازرگان تا "مردم خداجوي"...

ارسال پیغام Yahoo به smp68  
14 کاربران روبرو از smp68 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند:
  (#3) قدیمی
tahaiq مرد آفلاین
حرفه ای
tahaiq is an unknown quantity at this point

آواتار tahaiq

نام واقعی: طه
سپاس ها (از کاربران دیگر): 1,188
سپاسگزاری شده: 1,328 مرتبه در 463 نوشته
آخرین بازدید: 3 هفته پیش 11:25 AM
محل سكونت: اصفهان
حالت من:

پیش فرض 12-01-2009

از دوستان کسی فایلهای خود سیستم عامل رو داره ؟
لطفا اگر سراغ ذارید آدرس بدید ممنون
  ارسال پیغام MSN به tahaiq  
کاربر روبرو جهت این نوشته از tahaiq سپاسگزاری کرده است:
  (#4) قدیمی
zombe_gta آفلاین
نباشه جاش خالیه
zombe_gta is on a distinguished road

آواتار zombe_gta

نام واقعی: محمد!!
سپاس ها (از کاربران دیگر): 5,227
سپاسگزاری شده: 746 مرتبه در 220 نوشته
آخرین بازدید: 57 دقیقه پیش 10:16 PM
محل سكونت: Tehran

پیش فرض 12-01-2009

کی میاد و چقدر رم میگیره؟

کاربر روبرو جهت این نوشته از zombe_gta سپاسگزاری کرده است:
  (#5) قدیمی
mmt76ir مرد آفلاین
حرفه ای
mmt76ir is on a distinguished road

آواتار mmt76ir

نام واقعی: Afshin
سپاس ها (از کاربران دیگر): 2,811
سپاسگزاری شده: 1,244 مرتبه در 497 نوشته
آخرین بازدید: یك روز پیش 03:17 PM
محل سكونت: Tehran
حالت من:

پیش فرض 12-01-2009

مایکروسافت خیلی سعی کرد که خوش قول باشد و طبق اعلاميه قبلي نسخه بتای ویندوز هفت را به موقع عرضه کند اما اعلامیه مایکروسافت برایش دردسر درست کرد. مایکروسافت اعلام کرده بود که به 2.5 میلیون نفر اولی که ویندوز هفت را دانلود می کنند لایسنس ( مجوز رسمی استفاده ) این نسخه را خواهد داد. اما همین حرف باعث شد که کاربران برای دانلود ویندوز هفت به سرورهای مایکروسافت هجوم بیاورند.

ویندوز 7 بتا از ساعت 8 (Saturday, 9 January 2009) به وقت ایران برای دانلود در دسترس قرار گرفت اما سرورهای مایکروسافت چند دقیقه بعد به دلیل هجوم کاربران نتوانست پاسخ گوی سیل متقاضیان دانلود باشد و کرش کردند.

سرانجام مایکروسافت مجبور شد که دانلود را متوقف کند. هم اکنون در صفحه دانلود مایکروسافت از کاربران عذر خواهی کرده و اعلام کرده که در حال اضافه کردن سرور برای امکان دانلود ویندوز 7 است.

بنابراین اگر می خواهید ویندوز 7 را از سایت مایکروسافت دانلود کنید باید هنوز صبر کنید.

و بالاخره بعداز كلي آيه استخاره دلو به دريا زدو...

هم اکنون لینک دانلود مستقیم ویندوز هفت بتا اعلام شد. می توانید ویندوز 7 را از این آدرس ها دانلود کنید:

[تنها کاربران عضو می توانند این لینک را مشاهده نمایند ]

چند توضیح ضروری :

فایل های دانلودی به صورت ISO یک DVD هستند. بنابراین بعد از دانلود باید آنها را روی یک DVD رایت کنید.
اگر لایسنس ویندوز 7 را نداشته باشید می توانید به مدت یک ماه از آن استفاده کنید. و اگر موفق به گرفتن لایسنس بشوید ویندوز 7 بتا تا تاریخ 1 اگوست 2009 بر روی کامپیوتر کار خواهد کرد. آن موقع احتمالا یا باید به ویندوز قبلی برگردید یا اینکه نسخه دیگری از ویندوز 7 ارایه میشود ( شاید هم نسخه اصلی )
اگر بخواهید از حالت ارتقا استفاده کنید باید ویندوز ویستا سرویس پک 1 را داشته باشید. در غیر این صورت باید ویندوز هفت را مجزا نصب کنید. لایف هکر یک راهنمای بسیار خوب برای نصب مجزای ویندوز هفت نوشته که می توانید آن را [تنها کاربران عضو می توانند این لینک را مشاهده نمایند ] ببینید.

این نسخه بتا است بنابراین قبل از نصب پشتیبان گیری از اطلاعات را فراموش نکنید.
مایکروسافت اعلام کرده که نسخه بتای دیگری فعلا ارایه نخواهد شد.

آخرین ویرایش توسط mmt76ir : 12-01-2009 در ساعت 12:01 PM.

19 کاربران روبرو از mmt76ir جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند:
  (#6) قدیمی
atma آفلاین
بابا ایول راه افتاد
atma is on a distinguished road

آواتار atma

سپاس ها (از کاربران دیگر): 110
سپاسگزاری شده: 481 مرتبه در 166 نوشته
آخرین بازدید: یك روز پیش 08:55 PM

پیش فرض 13-01-2009

سلام دوستان من از سایته مایکروسافت اینو گرفتم فوق العادست تا این حد بگم ایکس پی و ویستا رو فراموش میکنید

البته عکسهای دروغی سری اول رو بیخیال شید که توهمات طراحهها بوده ربطی به سون نداره

ولی از تاسکبار به پایین که توضیح دادن چرا خودشه لایسنسم تا مدت محدود میده مایکروسافت بصورت هدیه حتما بگیرید من گرفتم و با همون سریال قانونی اکتیو هم کردم بمناسب نمایشگاهی چند روز هدیه میدن که قیمتش بیش از 500 دلاره واسه همین تستیش پیش فروش ولی چند روز فرصت دارید از سایته مایکروسافت خودشو با سریال واقعی بگیرید

نگیرید پشیمون میشید تضمین میکنم اون لینکها موقتیه حواستون باشه فقط چند مدت عمل میکنه پس عجله کنید

5 کاربران روبرو از atma جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند:
  (#7) قدیمی
mojtaba1 مرد آفلاین
داره عضو انجمن می شه
mojtaba1 is on a distinguished road

نام واقعی: مجتبی
سپاس ها (از کاربران دیگر): 22
سپاسگزاری شده: 33 مرتبه در 23 نوشته
آخرین بازدید: 17-01-2010 10:11 PM
محل سكونت: کرمان

پیش فرض 13-01-2009

Windows 7 Beta 64-bit Product Key
7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3
JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M
JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9

Windows 7 Beta 32-bit Product Key
6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7

چرا اینقدر بین نسخه 64 بیتی با 32 بیتی تفاوت حجمی وجود داره

من خودم الان ویندوز 7 را دارم
تو مجموعه لرد برده
ولی ورژن 7000 نیست
ایا اینی که 7000 است با ورژن قبلیش تفاوت داره یا نه

این ویندوز 7 ای که من دارم زیاد با ویستا تفاوت نداره و خیلی اروور میده ویندوز
ایا تو این نسخه 7000 برطرف میشه یا نه

3 کاربران روبرو از mojtaba1 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند:
  (#8) قدیمی
sasha_joon مرد آفلاین
به به خوش اومدی!!
sasha_joon is on a distinguished road

نام واقعی: sasha
سپاس ها (از کاربران دیگر): 90
سپاسگزاری شده: 3 مرتبه در 2 نوشته
آخرین بازدید: 4 روز پیش 01:31 AM
محل سكونت: تهران
حالت من:

پیش فرض 13-01-2009

سلام.
من این ویندوز 7 را گرفتم 1ماه پیشم یک نسخه دیگه گرفتم خیلی باهم فرق دارن حتی موقع نصب در کل چیزه جالبیه فکر میکنم بالاخره جایگزین xp اومد.
همونقدی که windows ME مضخرف بود vista هم بود هرچقدری که xp بی نقصه 7 هم باید اینطور باشه.(البته اینا گمانه زنیه بندس)
 ارسال پیغام ICQ به sasha_joon ارسال پیغام AIM به sasha_joon  
کاربر روبرو جهت این نوشته از sasha_joon سپاسگزاری کرده است:
  (#9) قدیمی
mrsam مرد آفلاین
مدیر بخش عکاسی
mrsam is on a distinguished road

آواتار mrsam

نام واقعی: محمد حسین
سپاس ها (از کاربران دیگر): 7,080
سپاسگزاری شده: 3,744 مرتبه در 1,012 نوشته
محل سكونت: دانشگاه ازاد
حالت من:

ویترین مدالها
پیش فرض 14-01-2009

من که با ویستا خیلی حال کردم و واقعا دیگه بدم میاد با ایکس پی کار کنم اکسپی خیلی گیج بود ویستا خیلی رونتره

به این که همه مثل همیمو فقط این یه اصله . به نام انسانیت که زیبا ترین رسمه

2 کاربران روبرو از mrsam جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند:
  (#10) قدیمی
kandishmk مرد آفلاین
من برای همیشه اخراج شدم!!
kandishmk is on a distinguished road

نام واقعی: کاندیش
سپاس ها (از کاربران دیگر): 223
سپاسگزاری شده: 295 مرتبه در 122 نوشته
آخرین بازدید: 09-02-2009 01:34 AM
محل سكونت: دیار غربت

پیش فرض 14-01-2009

من زیاد از ویستا خوشم نیومد و به اکس پی برگشتم اما حالا دارم 7 رو دانلود میکنم امیدوارم خوب باشه
  ارسال پیغام Yahoo به kandishmk  
3 کاربران روبرو از kandishmk جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

Tags
ویندوز 7, ویندوز سون, windows 7, سون

ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش

قوانین ارسال
شما نمی توانید تاپیک جدید ارسال نمائید
شما نمی توانید به تاپیکها جواب دهید
شما نمی توانید فایل ضمیمه کنید
شما نمی توانید پستهایتان را ویرایش کنید