| شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا ثبت نام نمائید. |
|
![]() |
|
(#5301)
|
| 4 کاربران روبرو از milad fire جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#5302)
|
|
به به خوش اومدی!!
![]() ![]() نام واقعی: آرش
سپاس ها (از کاربران دیگر): 41
سپاسگزاری شده: 12 مرتبه در 4 نوشته
آخرین بازدید: 5 روز پیش 07:38 AM
محل سكونت: ایران - اصفهان
حالت من:
|
سلام به همه بچه های گل پرشین دان و البته سالومه خان ...!
تازه واردم اساسی (گفتم که هوای ما رو داشته باشین دیگه) و اما............ آرش ساعدی تاریخ تولد: 14 دی 1360 - ظاهرا میشم 29 ساله ![]() مجرد قد: 184 وزن خالص: 88 ساکن اصفهان (اصفهان به دنیا اومدم ولی از دو طرف تبریزیم...!) تحصیلات لیسانس کشاورزی - رشت دو سال شرکت کامپیوتری داشتم (حالا چه ربطی به کشاورزی داره نمیدونم) ! شغل فعلی: آموزش و توسعه سیستم تولید علوفه صنعتی به روش هیدروپونیک - خیلی باحاله - با اجازه همه یه کوچولو دربارش توضیح میدم: (( این دستگاه در فقط 36 مترمربع میتواند روزانه 1 تن علوفه تازه غنی شده تولید نماید - کاری که در روش سنتی نیاز به به 30 هکتار زمین زراعی مرغوب دارد. این مقدار تولید (از بذر ریزی تا برداشت علوفه) فقط 7 روز زمان میبرد و میتواند بین 55-50 راس گاو در روز را تغذیه نماید. محدودیتی در نوع بذر ورودی نداشته و کلیه حیواناتی که علوفه غذای اصلی یا بخشی از غذای آنها است میتوانند مصرف کنند. باعث افزایش 20 درصدی در کلیه محصولات دام می شود.)) - اگه سوال دیگه ای درباره این دستگاه داشتین یا اطلاعات بیشتری میخواستین بگین تا بگم. البته به زودی در بخش کشاورزی درباره این دستگاه پست میذارم. موسیقی : ملایم - بی کلام (با با مفهوم بویژه سیاوش قمیشی و شاهین نجفی) - لایت - تکنو - دانسینگ برنامه های تلویریونی : طنز تلخ - کاکتوس - دوربین مخفی - کمدی (نه هجو) - علمی (تو هر زمینه ای) فیلم ها: اکشن / کمدی / آموزنده کتاب های مورد علاقه: روانشناسی - سکسولوژی اعتقادات مذهبی: متعادل طریقه آشنایی با سایت: داشتم دنبال مطلبی درباره گیاه جوجوبا میگشتم که دیدم تو این سایت مقالم رو چاپ کردن. خوشمان آمد گفتیم بیاییم تو تو این لینک هست: گیاه جوجوبا البته به جز این چندتا مقاله چاپ شده دیگه تو مجلات معتبر کشاورزی ایران دارم (تعریف از خود نباشه) آدم خوش خنده ای ام. آروم و خیلی کم شیطون خیلی اجتماعی - تو سایتها اجتماعی هم اکانت دارم و البته فعال با همه راحتم (از الان بگم بعد شاکی نشین) البته ظرفیت هم دارم ! اصلا اهل فوتبال نیستم اول و آخر خانوادم ولی نه لوسم نه ننر خیلی خیلی دیر عصبانی میشم ولی اگه بشم خدا به داد طرفم برسه تا حالا فقط یه بار دعوا کردم (راهنمایی) طرفم تا 3 روز نیومد مدرسه پول دوستم ولی پول پرست نیستم. (فکر کنم به خاطر همین هم جیبم خالیه )از گاو خیلی خوشم میاد - البته از نوع حیوانیش ! دنبال یه دوست دختر بامعرفت و باحال و پاکارم اگر هم پسند شد (هر دو طرف) بریم برای نی ناش ناش رنگ: سبز ، آبی ، سفید ، نارنجی برنامه آینده: آیلز ، MBA و ..... فعلا همینها شایدم ازدواج فایرفاکس عشق منه - فقط FF از عکاسی خوشم میاد حرمت نگه دارم اساسی وبلاگ نویسی هم میکنم برای همه آرزوی شادی و سربلندی میکنم ![]() همیشه آغاز راه دشوار است ؛ عقاب در آغاز پر کشیدن ، پر میریزد ولی در اوج ، حتی از بال زدن هم بی نیاز است.
![]() |
|
| 6 کاربران روبرو از saedi جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#5303)
|
| 5 کاربران روبرو از bahman_a جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#5304)
|
(#5305)
|
| 3 کاربران روبرو از naslesokot جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#5306)
|
| 3 کاربران روبرو از tasan جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#5307)
|
| 6 کاربران روبرو از real madrid جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#5308)
|
|
کارکشته
![]() ![]() نام واقعی: میلاد
سپاس ها (از کاربران دیگر): 1,342
سپاسگزاری شده: 2,401 مرتبه در 736 نوشته
آخرین بازدید: 8 ساعت پیش 09:22 AM
محل سكونت: تهران
حالت من:
|
آقا پوریا خیلی خوش امدی
منم طرفدار رئال هستم و اینجا یکی هست به اسم ali_shiraz1990 که خیلی ماهه خوراک خودت هست بچه شیراز هم هستش! پدر بزرگم فوت کرده برای شادی روحش صلوات بفرستید ![]() |
|
| 3 کاربران روبرو از milad fire جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#5309)
|
(#5310)
|
![]() |
| ابزارهای تاپیک | |
| نحوه نمایش | |
|
|