| شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا ثبت نام نمائید. |
|
![]() |
|
(#1)
|
|
مدیر و مسئول گروه مطلب نویسی
![]() ![]() نام واقعی: علی
سپاس ها (از کاربران دیگر): 10,603
سپاسگزاری شده: 41,181 مرتبه در 7,421 نوشته
آخرین بازدید: 6 روز پیش 12:43 AM
محل سكونت: کوه های دراک !!!
|
![]() ![]() سازگار با سیستم عامل های :Windows 98 | ME | XP | NT4 | win2000 | Windows Vista از توانایی های قدرتمند Download Accelerator Plus می توان به موارد زیر اشاره کرد: - ایجاد چند اتصال به سرور دانلود جهت تسریع در عملیات دانلود (multi connections) - در صورت قطع شدن ارتباط هنگام دانلود ، می توانید از ادامه به دانلود بپردازید . (قابلیت resume) - قابلیت آپلود فایل - جدول زمان بندی دانلود - ابزارهایی برای مدیریت فایل ها - shred files (حذف و نابود سازی اثر فایل ها ) - قابلیت مخفی سازی و رمز گذاری روی فایل ها در زمان دانلود - افزایش سرعت دانلود تا 400% (استفاده از تمام پهنای باند برای دانلود) - قابلیت نمایش فایل ها تا همان درصدی که دانلود شده (موزیک ، فیلم و ...) - قابلیت ذخیره سازی و آپلود فایل در هارد دیسک آنلاین شما "DAP Drive web storage " خصوصیات نسخه ی 9 این نرم افزار : - توانایی خارج کردن فایل ها از حالت فشرده " Zip Extract " - تقسیم فایل دانلودی حداکثر به 10 قسمت برای رسیدن به نهایت سرعت دانلود - انتخاب پوسته های گوناگون و تغییر چهره برنامه - پاک سازی تبلیغاتی که به همراه فایل های دانلودی عرضه می شود - قابلیت مدیریت و ذخیره سازی رمز عبور برای دانلود از سایت های مورد نظر - حذف رد پاهای اینترنتی و مخفی کردن آن ها از دید دیگران - پنجره های دانلود در این نسخه نسبت به نسخه های قبل تغییراتی داشته ، به طوری که سعی شده از پنجره های سبک و ساده برای تسریع در عمل دانلود استفاده شود - انتقال پنجره های در حال دانلود به یک پنجره ی واحد با نوار های جدا از هم برای جلوگیری از شلوغی - توانایی آپلود کردن فایل ها و فرستادن فایل های ویدئویی بزرگ توسط SpeedBit Video Accelerator جهت جلوگیری از مشکلات میانگیری (Buffering) ، بین کامپیوتر شما و 100 ها سایت ویدئویی دیگر - DAP بهترین و بالاترین سرعت را برای دانلود از پروتکل های FTP وHTTP و دانلود همزمان چند قطعه فایل از یک یا چند سرور را فراهم می سازد - همچنین به شما امکان می دهد دانلود خود را متوقف کرده (Pause) و پس از مدتی از ادامه ی آن (Resume) دانلود کنید . - Download Accelerator Plus با تمامی ارتباطات از قبیل broadband and narrowband (cable, DSL / ADSL, T1, dial-up etc.) سازگار است . - Download Accelerator Plus به شما دانلودی سریع و مطمئن را ارائه می دهد . Download Accelerator Plus در دو نسخه موجود می باشد : 1- نسخهFree (نسخه تبلیغاتی) 2- نسخه Premium (بدون هیچگونه تبلیغات ، ویژگی های توانگر) نحوه کرک: پس از دانلود و نصب نرم افزار ، فایل DAP.exe را از پوشه ی کرک در پوشه نصب کپی کنید . قیمت: 39.95$حجم: 10.1 MB راهنمای دانلود از سایت[تنها کاربران عضو می توانند این لینک را مشاهده نمایند ][تنها کاربران عضو می توانند این لینک را مشاهده نمایند ] - سرور سایت لینک دانلود - Rapidshare پسورد: www.persiandown.comمشاهده ی آخرین نرم افزارها و مطالب سایت مشاهده ی آخرین فیلم های معرفی شده از سرور سایت مشاهده ی آخرین مستند های معرفی شده از سرور سایت لطفا به جای ارسال پست تشکر ، از دکمه استفاده کنید. |
|
|
|
| 77 کاربران روبرو از ali_shiraz1990 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: | alessio_msd, ali.1978, alibahrami, alidavoodi2001, alirezanowroozi, alks_i, amiri776, andrew85, arash1977, arman809, arshak, aryasb_bnpp, asad222, ashkan23, Ashkan_Barkati, behzad99, bitdefender, COAST, dark, drunken_angel, dust, eblis7th, ehsanar, F0@d, faf2003f, feredma, fstiau, givo, grafic, hajim, hamovm, Hannan, hichkas_m, hossein6599, imani_kamran, jake, kalali, kamran_kami, |
(#2)
|
|
تازه وارد
![]() ![]() نام واقعی: مجید
سپاس ها (از کاربران دیگر): 291
سپاسگزاری شده: 76 مرتبه در 17 نوشته
آخرین بازدید: 4 روز پیش 09:26 AM
محل سكونت: تبریز
|
نسخه پرتابل dap -
23-12-2008
از آنجایی که ما را گویند پدر پرتابل گفتیم التفاتی کنیم شما را به فیض اکمل برسانیم و نسخه بدون نیاز به نصبش را در اختیارتان بنهیم:
كد:
http://rapidshare.com/files/149955304/Portable_DAP_v8.7.0.5_downarchive.rar تشکر لازم نیست |
|
| 12 کاربران روبرو از khak313 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#3)
|
|
تازه کار
![]() ![]() پست ها: 30
سپاس ها (از کاربران دیگر): 115
سپاسگزاری شده: 92 مرتبه در 37 نوشته
آخرین بازدید: 05-06-2009 12:55 AM
|
download accelerator یکی از قدرتمند ترین نرم افزار های مدیریت دانلود است حتما دانلود کنید
با تشکر از یکایک دوستان که برای این سایت زحمت میکشند . ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| 4 کاربران روبرو از alibahrami جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#4)
|
|
اِندشــــه
![]() ![]() نام واقعی: حاجي مهدي
سپاس ها (از کاربران دیگر): 905
سپاسگزاری شده: 2,135 مرتبه در 1,016 نوشته
آخرین بازدید: 23 ساعت پیش 09:22 PM
محل سكونت: قلب دوستان و دشمنان
حالت من:
|
قدرتمند ترین نرم افزار های مدیریت دانلود
![]() |
|
| کاربر روبرو جهت این نوشته از hajim سپاسگزاری کرده است: |
(#5)
|
|
نباشه جاش خالیه
![]() ![]() نام واقعی: foad
سپاس ها (از کاربران دیگر): 811
سپاسگزاری شده: 516 مرتبه در 171 نوشته
آخرین بازدید: 20 ساعت پیش 12:03 AM
محل سكونت: rome
حالت من:
|
valy hichi idm nemishe
آب اگر نیست نترسید، که در قافله مان / دل دریایی و چشمان تری هست هنوز
|
|
|
|
(#7)
|
|
مدیر و مسئول گروه مطلب نویسی
![]() ![]() نام واقعی: علی
سپاس ها (از کاربران دیگر): 10,603
سپاسگزاری شده: 41,181 مرتبه در 7,421 نوشته
آخرین بازدید: 6 روز پیش 12:43 AM
محل سكونت: کوه های دراک !!!
|
نقل قول:
Download Accelerator Plus 8.7.0.5 [Portable] كد:
http://rapidshare.com/files/152980223/Portable_Download_Accelerator_Plus_v8.7.0.5__NEW_.rar مشاهده ی آخرین نرم افزارها و مطالب سایت مشاهده ی آخرین فیلم های معرفی شده از سرور سایت مشاهده ی آخرین مستند های معرفی شده از سرور سایت لطفا به جای ارسال پست تشکر ، از دکمه استفاده کنید. |
|
|
|
|
| 2 کاربران روبرو از ali_shiraz1990 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#8)
|
|
حرفه ای
![]() ![]() نام واقعی: Afshin
سپاس ها (از کاربران دیگر): 2,520
سپاسگزاری شده: 1,066 مرتبه در 435 نوشته
آخرین بازدید: یك روز پیش 02:04 PM
محل سكونت: Tehran
حالت من:
|
دوستان عزیز، من تا بحال همیشه از dap استفاده کردم و چون نسخه بدون مشکل یا ویروس idm رو نداشتم نتونستم تا بحال idm رو تست کنم.
عزیزانی که هر دو تا رو تست کردن به نظرشون کدوم بهتره؟ چون همه میگن dap از همه سر تره ولی idm یه چیزه دیگست ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
(#9)
|
|
به به خوش اومدی!!
![]() ![]() پست ها: 4
سپاس ها (از کاربران دیگر): 9
سپاسگزاری شده: 1 بار در 1 نوشته
آخرین بازدید: 21-12-2009 03:50 AM
|
من که خودم 2 ساله با idm کار میکنم خیلی راضیم هم برنامه کم حجمیه هم محیط فارسی خوبی داره هم کلا کمتر از رم سیستم رو اشغال میکنه
|
|
|
|
| کاربر روبرو جهت این نوشته از ddavod سپاسگزاری کرده است: |
(#10)
|
|
تازه کار
![]() ![]() نام واقعی: حسین
سپاس ها (از کاربران دیگر): 74
سپاسگزاری شده: 37 مرتبه در 26 نوشته
آخرین بازدید: یك هفته پیش 06:21 PM
محل سكونت: تنهایی
|
Salam Dooste Aziz In Akse KodoomDownload Manegeri Hastesh?
Mamnoon ![]() ![]() ![]() ![]() ناپلئون: كسی كه از شكست می هراسد به شكست خود اطمینان دارد. |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای تاپیک | |
| نحوه نمایش | |
|
|