| شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا ثبت نام نمائید. |
|
![]() |
|
(#1)
|
|
مدیر و مسئول گروه مطلب نویسی
![]() ![]() نام واقعی: علی
سپاس ها (از کاربران دیگر): 13,706
سپاسگزاری شده: 57,144 مرتبه در 9,063 نوشته
محل سكونت: 82.98.86.172
|
![]() ![]() سازگار با سیستم عامل های :Windows 98 | ME | XP | NT4 | win2000 | Windows Vista از توانایی های قدرتمند Download Accelerator Plus می توان به موارد زیر اشاره کرد: - ایجاد چند اتصال به سرور دانلود جهت تسریع در عملیات دانلود (multi connections) - در صورت قطع شدن ارتباط هنگام دانلود ، می توانید از ادامه به دانلود بپردازید . (قابلیت resume) - قابلیت آپلود فایل - جدول زمان بندی دانلود - ابزارهایی برای مدیریت فایل ها - shred files (حذف و نابود سازی اثر فایل ها ) - قابلیت مخفی سازی و رمز گذاری روی فایل ها در زمان دانلود - افزایش سرعت دانلود تا 400% (استفاده از تمام پهنای باند برای دانلود) - قابلیت نمایش فایل ها تا همان درصدی که دانلود شده (موزیک ، فیلم و ...) - قابلیت ذخیره سازی و آپلود فایل در هارد دیسک آنلاین شما "DAP Drive web storage " خصوصیات نسخه ی 9 این نرم افزار : - توانایی خارج کردن فایل ها از حالت فشرده " Zip Extract " - تقسیم فایل دانلودی حداکثر به 10 قسمت برای رسیدن به نهایت سرعت دانلود - انتخاب پوسته های گوناگون و تغییر چهره برنامه - پاک سازی تبلیغاتی که به همراه فایل های دانلودی عرضه می شود - قابلیت مدیریت و ذخیره سازی رمز عبور برای دانلود از سایت های مورد نظر - حذف رد پاهای اینترنتی و مخفی کردن آن ها از دید دیگران - پنجره های دانلود در این نسخه نسبت به نسخه های قبل تغییراتی داشته ، به طوری که سعی شده از پنجره های سبک و ساده برای تسریع در عمل دانلود استفاده شود - انتقال پنجره های در حال دانلود به یک پنجره ی واحد با نوار های جدا از هم برای جلوگیری از شلوغی - توانایی آپلود کردن فایل ها و فرستادن فایل های ویدئویی بزرگ توسط SpeedBit Video Accelerator جهت جلوگیری از مشکلات میانگیری (Buffering) ، بین کامپیوتر شما و 100 ها سایت ویدئویی دیگر - DAP بهترین و بالاترین سرعت را برای دانلود از پروتکل های FTP وHTTP و دانلود همزمان چند قطعه فایل از یک یا چند سرور را فراهم می سازد - همچنین به شما امکان می دهد دانلود خود را متوقف کرده (Pause) و پس از مدتی از ادامه ی آن (Resume) دانلود کنید . - Download Accelerator Plus با تمامی ارتباطات از قبیل broadband and narrowband (cable, DSL / ADSL, T1, dial-up etc.) سازگار است . - Download Accelerator Plus به شما دانلودی سریع و مطمئن را ارائه می دهد . Download Accelerator Plus در دو نسخه موجود می باشد : 1- نسخهFree (نسخه تبلیغاتی) 2- نسخه Premium (بدون هیچگونه تبلیغات ، ویژگی های توانگر) نحوه کرک: پس از دانلود و نصب نرم افزار ، فایل DAP.exe را از پوشه ی کرک در پوشه نصب کپی کنید . قیمت: 39.95$حجم: 10.1 MB راهنمای دانلود از سایت[تنها کاربران عضو می توانند این لینک را مشاهده نمایند ][تنها کاربران عضو می توانند این لینک را مشاهده نمایند ] - سرور سایت لینک دانلود - Rapidshare پسورد: www.persiandown.comBe what’s next استفاده کنید. |
|
|
|
| 78 کاربران روبرو از ali_shiraz1990 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: | alessio_msd, ali.1978, alibahrami, alidavoodi2001, alirezanowroozi, alks_i, amiri776, andrew85, arash1977, arman809, arshak, aryasb_bnpp, asad222, ashkan23, Ashkan_Barkati, behzad99, bitdefender, COAST, dark, drunken_angel, dust, eblis7th, ehsanar, F0@d, faf2003f, feredma, fstiau, givo, grafic, hajim, hamovm, Hannan, hichkas_m, hossein6599, imani_kamran, jake, kalali, kamran_kami, |
(#2)
|
| 12 کاربران روبرو از khak313 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#3)
|
| 4 کاربران روبرو از alibahrami جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#4)
|
| کاربر روبرو جهت این نوشته از hajim سپاسگزاری کرده است: |
(#5)
|
(#7)
|
| 2 کاربران روبرو از ali_shiraz1990 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#8)
|
|
کارکشته
![]() ![]() نام واقعی: Afshin
سپاس ها (از کاربران دیگر): 4,922
سپاسگزاری شده: 2,041 مرتبه در 721 نوشته
آخرین بازدید: 17 ساعت پیش 01:50 PM
محل سكونت: Tehran
حالت من:
|
دوستان عزیز، من تا بحال همیشه از dap استفاده کردم و چون نسخه بدون مشکل یا ویروس idm رو نداشتم نتونستم تا بحال idm رو تست کنم.
عزیزانی که هر دو تا رو تست کردن به نظرشون کدوم بهتره؟ چون همه میگن dap از همه سر تره ولی idm یه چیزه دیگست ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
(#9)
|
|
به به خوش اومدی!!
![]() ![]() پست ها: 4
سپاس ها (از کاربران دیگر): 9
سپاسگزاری شده: 1 بار در 1 نوشته
آخرین بازدید: 28-03-2010 10:42 PM
|
من که خودم 2 ساله با idm کار میکنم خیلی راضیم هم برنامه کم حجمیه هم محیط فارسی خوبی داره هم کلا کمتر از رم سیستم رو اشغال میکنه
|
|
|
|
| کاربر روبرو جهت این نوشته از ddavod سپاسگزاری کرده است: |
(#10)
|
|
تازه کار
![]() ![]() نام واقعی: حسین
سپاس ها (از کاربران دیگر): 75
سپاسگزاری شده: 38 مرتبه در 26 نوشته
آخرین بازدید: 16-06-2010 06:40 PM
محل سكونت: تنهایی
|
Salam Dooste Aziz In Akse KodoomDownload Manegeri Hastesh?
Mamnoon ![]() ![]() ![]() ![]() ناپلئون: كسی كه از شكست می هراسد به شكست خود اطمینان دارد. |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای تاپیک | |
| نحوه نمایش | |
|
|