افکارتان را با Neuro-Programmer 2 Pro تغییر دهید -
04-09-2008
فکر و زندگی تان را تغییر دهید
Neuro-Programmer یک نرم افزار فوق العاده برای تغییر حالات و افکار شماست که از دو تکنولوژی جدید و قدیمی برای تاثیر گذاری در فکر شما استفاده میکند.
NP (نام مختصر Neuro-Programmer) از روانشناسی و پژوهشگر EEG, هیپنوتیزم, تفکر کننده, بودائی و دیگر روش ها برای تاثیرگذاری در افکار و حالات شمااستفاده میکند.
یکی از شیوه های کاری Neuro-Programmer هدف گیری تک و قدرتمند آن بصورت الهام ناگهانی به یکسری قسمت های مغز میباشد که حالات روانی مغز شما آنرا براحتی پذیرفته و باعث تغییر طرز تفکر و حالات شما میشود.
هر شخصی یکسری مشکلات درونی دارد. جمعیت کثیری از مردم در زندگی شان با یکسری از افکار و یا اخلاق هایشان در حال مبارزه هستند. مقداری از این مشکلات بصورت عمیق در زمان کودکی ریشه دار شده اند.
یکسری از مردم هم محدودیت ها و ویژگی های شخصی شان را پذیرفته اند.
توسط این نرم افزار شما هیچ محدودیتی را احساس نخواهید کرد!
سیستم NeuroProgrammer قابلیت گروه بندی دو شاخه اصلی روانشناسی و عصب شناختی را دارد. بارها مشکلات روانی احتیاج به یک ترکیب چاره سازی داشته اند. مهمترین قابلیت این نرم افزارتشخصی پیچیدگی مغر است و تمامی ابزارهای مورد نیاز را بصورت واقعی فراهم میکند تا تغییرات چشمگیری را در زندگی خود بوجود آورید.
روانشناسی
توسط تکنیک های نور و صداهای ساخت یافته ویژه, NP2 توانایی اثر گذاشتن بروی فکر شما را با استفاده از یک مرحله شناخته شده عصبی و موج الکترونیکی مغزی بوجود می آورد.
این الهام ناگهانی یا همان موج الکترونیک مغزی قابلیت تاثیر گذاری و فعالیت را بروی فکر را شما را دارد. توسط تغییر مکان این فعالیت منجر به فراهم کردن حالاتی که قصد آنرا دارید میشود.
بعنوان مثال NP2 میتونه برای یادگیری اینکه چی چیزی را ذهن شما بیشتر قابل قبول بداند کمک کند. یا اینکه چگونه توسط تنظیمات مختلف این نرم افزار با صداهای مکرر یک موضوعی را به ذهن خود فرو کنید تا آنرا سریعتر بپذیرد, مانند یک هیپنوتیزم! یا اینکه توسط Script های این نرم افزار یک صدای خواب آور را گوش دهید و و و…
این نرم افزار قادر به افزایش شایستگی تجسم فکری شما بوده, بصورتی که به شما این امکان را میدهد تا روانی کاربردی و قدرتمند را با تکنولوژی روز دنیا بدست آورید.
خیلی مورد استفاده برای یادگیری دانش آموزان است, به شیوه ایی که با قابلیت اضافه کردن صوت خود به این نرم افزار میتوانید آنرا گوش داده و آن چیز را توسط حافظه بلند مدت خود ذخیره کنید.
همچنین برای اشخاصی که در زندگی خود استرس و یا میگرین و دیگر مسائل دارند هم توصیه میشود.
این نرم افزار از جلسات زیادی برخوردار است, بعنوان مثال 125 حالت در آن گنجانده شده است که به شما حالت های فوق العاده ایی اهدا میکند. مهمترین آن Relax بودن و احساس راحتی ست دیگر حالت ها مانند حالت تحصیل, خلاقیت, خواب, عملکرد ورزشی, آسودگی از سردرد و دیگر جلسات…
دیگر استفاده های فوق العاده حرفه ایی میشود از این نرم افزار کرد که بهتره به [تنها کاربران عضو می توانند این لینک
را مشاهده نمایند ]مراجعه کنید.
قبل از استفاده ار این برنامه اینو بگم که در ابتدا از شما یکسری سوال پرسیده می شه که پاسخ گویی صحیح به سوالات باعث کارایی بهتره برنامه روی شماست که البته نیاز به اگاهی از زبان انگلیسی است.
لینک مستقیم برای دانلود:
[تنها کاربران عضو می توانند این لینک
را مشاهده نمایند ]
برای کرک برنامه کافی فایلssync.dll رو در شاخه اصلی برنامه کپی کنید و بعد از اجرای برنامه شماره سریال موجود در فایل txt رو وارد کنید البته ممکنه در هنگام اجرا قبل از درخواست شماره سریال با مشکل مواجه بشید و اون اینکه جایی که باید شماره سریال برنامه رو وارد کنید در پشت لوگوی برنامه مخفی بشه که کافیه در تسکبار برروی پنجره مربوطه راست کلیک کنید واز گزینه های مربوطه move رو انتخاب و با کلیدهای بالا یا پایین صفحه کلید اونو از پشت لوگو خارج کنید .
سلام دوست عزیز بالاخره من نتونستم از این برنامه استفاده کنم کرکش کار نمیکنه اگه میشه به من بگید چطوری میتونم کرکش کنم چون من وارد نیستم و یا 1 لینک دیگه بزارید که جدید باشه ممنونم
3 کاربران روبرو از vataniman جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: