| شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا ثبت نام نمائید. |
|
![]() |
|
(#1)
|
| 8 کاربران روبرو از pouya46 جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
| Sponsored Links | ||||||||
|
||||||||
(#2)
|
(#3)
|
|
بابا ایول راه افتاد
![]() ![]() نام واقعی: MoHseN
سپاس ها (از کاربران دیگر): 35
سپاسگزاری شده: 251 مرتبه در 120 نوشته
آخرین بازدید: 3 روز پیش 02:26 AM
محل سكونت: پایتخت سیتی
|
به نظر من در مورد سه گانه پدر خوانده صحبت بشه که تو سایت imdb رتبه 1 رو داره کسایی که این فیلم رو دیدن به نظر شما جایگاه این فیلم در این رتبه هست
من که قبول ندارم با اینکه هر سه شماره رو 2 بار دیدم ولی شماره 1 رو فقط به خاطر بازی تحسین برانگیز مارلون براندو دلنشین هست وگرنه به نظر من کلا ساخت شماره 3 یه کار اضافه و پوچ بوده.در ضمن بازی آلپاچینو در شماره 2 خیلی به چشم میاد و واقعا محشر بازی کرده. دوستان تو یه سایت یه نقد از پدرخوانده خوندم که به نظر من واقعا با موضوع فیلم رابطه مستقیم داره به خاطر اینکه یه ذره مطلب زیاد بود لینک براتون میزارم [تنها کاربران عضو می توانند این لینک را مشاهده نمایند ] واقعا اگر کسی این فیلم رو دیده باشه و این نقد رو بخونه واقعا با نظر نویسنده این نقد موافق هست نظر شما و نقدتون رو بگید خوشحال میشم نظر و نقد شما رو بخونم. http://www.imdb.com/title/tt0068646/ |
|
|
|
(#4)
|
|
داره کولاک میکنه
![]() ![]() نام واقعی: سجاد
سپاس ها (از کاربران دیگر): 327
سپاسگزاری شده: 1,470 مرتبه در 599 نوشته
آخرین بازدید: 05-01-2010 07:21 PM
محل سكونت: شیراز
|
به نظر من نقد این جور فیلم ها کار ما نیست چون ماسواد فیلم و فیلم سازی رو نداریم الکی فیلم مردم هم مسخره نکنید
ما فقط می تونیم بگیم فیلم قشنگی بود یا نه گوشی موبایل با دو عدد نمایشگر تمام لمسی آموزش کامل وردپرس دات کام براي تشكر و قدر داني فقط دكمه را فشار دهيد |
|
(#5)
|
(#6)
|
| کاربر روبرو جهت این نوشته از amirscorpion سپاسگزاری کرده است: |
(#7)
|
|
مدیر ارشد انجمنها و مدیر بخش گرافیک
![]() ![]() نام واقعی: سینا
سپاس ها (از کاربران دیگر): 8,876
سپاسگزاری شده: 13,256 مرتبه در 3,786 نوشته
آخرین بازدید: 20 ساعت پیش 11:04 AM
|
با اجازه اقا محسن گل و بقیه دوستان
من داشتم top 250 سایت IMDb رو نگاه می کردم که چند تا فیلم رو انتخاب کنم برای نقد کردن که از بین لیست فیلم ها سه تا فیلم سال 2006 که رتبه خوبی دارن رو انتخاب کردم.دلیلش هم اینه که چون الان 2 سالی از اومدن این فیلم ها گذشته احتمالا اکثرا دیدن این فیلما رو و میتونن در موردشون نظر بدن.حالا دوستان اگه ایرادی نداره از بین این سه تا فیلم یکی رو انتخاب کنید تا راجع بهش بحث کنیم و فیلمای دیگه باشه برای دفعات بعدی. The Departed Top 250: #43 Children of Men Top 250: #156 Little Miss Sunshine Top 250: #185 |
|
|
|
(#8)
|
|
مدیر بازنشسته بخش فیلم
![]() ![]() نام واقعی: محسن
سپاس ها (از کاربران دیگر): 2,998
سپاسگزاری شده: 8,548 مرتبه در 2,585 نوشته
آخرین بازدید: 3 ساعت پیش 03:25 AM
|
نقل قول:
![]() ![]() --------- اضافه شده در تاریخ 8/7/2008 02:51:06 --------- من با این دوتا فیلم موافقم، چون دیدمشون Children of Men Top 250: #156 Little Miss Sunshine Top 250: #185 |
|
|
|
|
(#9)
|
![]() |
| ابزارهای تاپیک | |
| نحوه نمایش | |
|
|