| شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا ثبت نام نمائید. |
|
![]() |
|
(#21)
|
|
داره یواش یواش راه می افته
![]() ![]() نام واقعی: nafis
سپاس ها (از کاربران دیگر): 89
سپاسگزاری شده: 208 مرتبه در 75 نوشته
آخرین بازدید: 21-09-2009 11:19 AM
محل سكونت: تهران
|
دانلود فيلم شوهر جونم عاشق شده ![]() خلاصه داستان: احمد و دوستش سازنده ی فیلم های تبلیغاتی هستند. مدیر عامل موسسه ای که آن دو در آن جا کار می کنند به آنها اعتراض می کند که فیلم های تبلیغاتی شان ضعیف و فاقد جذابیت است. آن دو برای یافتن سوژه و تقویت تکنیک کارشان چند شب و روز را در محل کار به مشورت می گذارنند. همسران آن دو، که به غیبت شوهرانشان مظنون شده اند، خود را شبیه دو بازیگر خارجی درمی آورند و با مراجعه به موسسه تبلیغاتی خواستار بازی در فیلم های تبلیغاتی می شوند؛ بازیگران : نصرالله وحدت , زاله کریمی , علی میری ,اصغر سمسار زاده , شیوا , شهناز کارگردان : نصرالله وحدت محصول : 1355 لينك دانلود فيلم شوهر جونم عاشق شده ميخواهم آخرين حرفم اين باشد كه من به عشق ايمان دارم. |
|
|
|
| 5 کاربران روبرو از كورت جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
| Sponsored Links | ||||||||
|
||||||||
(#22)
|
|
|
دانلود فيلم طوقي
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خلاصه داستان: آسید مرتضی کبوترباز که با مادر نابینایش زندگی می کند. یک کبوتر طوقی دارد که چشم همه کبوتربازهای محل دنبال اوست. دایی مرتضی آسیدمصطفی برای خواستگاری نامزدش طوبی مرتضی را به شیراز می فرستد. اما مرتضی خودش عاشق طوبی می شود و پس از مراسم عقد طوبی را به کاشان می برد بی آنکه مادر و دایی اش را از این موضوع باخبر سازد. بازیگران: بهروز وثوقی، آفرین، ناصر ملک مطیعی، ژاله علو، حمیده خیرآبادی، محسن آراسته، بهمن مفید، غلامرضا سرکوب، حسین گیل، شهرزاد، جلال پیشوائیان کارگردان: علی حاتمی سال ساخت: 1349 ميخواهم آخرين حرفم اين باشد كه من به عشق ايمان دارم. |
|
|
|
| 4 کاربران روبرو از كورت جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#23)
|
|
|
دانلود فيلم قيصر
![]() خلاصه داستان: فاطی توسط یکی از برادران آب منگل به نام منصور هتک حرمت می شود. او پس از نوشتن نامه ای به مادر و دایی اش خودکشی می کند و در بیمارستان جان می سپارد... بازیگران: بهروز وثوقی، ناصر ملک مطیعی، پوری بنایی، جمشید مشایخی، ایران دفتری، بهمن مفید، کارگردان : مسعود کیمیایی محصول : 1348 زمان فیلم : 105 دقیقه - سیاه و سفید لينك دانلود فيلم قيصر براي دانلود بر روي مستطيل بالا كليك كنيد پس از دانلود ان زيپ كنيد و سپس اين ادرس را به عنوان پسورد وارد كنيد ... Password: www.persianhub.com ميخواهم آخرين حرفم اين باشد كه من به عشق ايمان دارم. |
|
|
|
| 4 کاربران روبرو از كورت جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#24)
|
| 5 کاربران روبرو از كورت جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#25)
|
|
|
دانلود فيلم دنياي پر اميد
خلاصه داستان: کودکی از پدر خود دور می افتد و تنها و ناامید زندگی اش را می گذراند. او در جوانی با دختری آشنا می شود که چون او از طفولیت پدرش را گم کرده است. آندو جستجوی عظیمی را برای یافتن پدر آغاز می کنند و پس از یک سلسله ماجرا سرانجام موفق می شوند. بازیگران: فردین , تقی ظهوری , شهلا , مرجان , هوشنگ بهشتی , هاله , حسین امیر افضلی کارگردان:احمد شیرازی محصول :1348 لينك دانلود Password: www.arianworld.com ميخواهم آخرين حرفم اين باشد كه من به عشق ايمان دارم. |
|
|
|
| 3 کاربران روبرو از كورت جهت این نوشته سپاسگزاری کرده اند: |
(#26)
|
|
|
دانلود فيلم ناخدا باخدا [تنها کاربران عضو می توانند این لینک
را مشاهده نمایند
] خلاصه داستان: هومن مرد ثروتمندی است که به دلیل سرخوردگی در زندگی خودکشی می کند؛ اما مرد فقیری به نام حسن موش او را نجات می دهد و به خانه اش می برد. روز بعد هومن لباس های ژولیده ی حسن موش را می پوشد و با گذاشتن مقداری پول از خانه ی او خارج می شود. بازیگران : ایرج قادری , وحدت , ژاله کریمی , علی میری , داریوش اسدزاده , نریمان شیری فرد کارگردان:نصرالله وحدت سال ساخت :1352 لينك فيلم ناخداي باخدا <http://www.megaupload.com/?d=5E2GO1E7 ميخواهم آخرين حرفم اين باشد كه من به عشق ايمان دارم. |
|
|
|
(#27)
|
|
|
دانلود فيلم بابا شمل
خلاصه داستان: باباشمل پس از درگیری کوچکی با لوطی حیدر در محله، با او دوست می شود. مدتی بعد، باباشمل به شوکت الملوک دل می بندد. اما لوطی حیدر نیز که از سال ها پیش شیفته شوکت الملوک بوده، برای آن که مانع ازدواج آنها نباشد، تصمیم می گیرد محله را ترک کند بازیگران: محمد علی فردین , فروزان , همایون , بهمن مفید , ثریا بهشتی , حمیده خیر آبادی کارگردان: علی حاتمی محصول 1350 لينك دانلود فيلم بابا شمل <DIV align=center><SPAN style="mso-bidi-language: FA"><SPAN lang=FA dir=rtl>ميخواهم آخرين حرفم اين باشد كه من به عشق ايمان دارم. |
|
|
|
(#28)
|
|
|
دانلود فيلم غلام ژاندارم خلاصه داستان: گروهی یاغی به رهبری اکبر گرگ به قتل و غارت مردم مشغولند. تفنگچی ماهری به نام داش غلام و دوستش سهراب رو در روی آنها قرار می گیرند. داش غلام که از بهارک، دختر کدخدا، مراقبت می کند ستار، پسر گرگ، را با خود همراه می کند. پس از سال ها بهارک و ستار بزرگ و به هم علاقمند می شوند. گرگ و افرادش داش غلام و ستار و بهارک را دستگیر می کنند و از بهارک هتک حرمت می کنند. داش غلام و ستار می گریزند و ستار با گروهی ژاندارم بازمی گردد. جنگ و گریز داش غلام و گرگ ادامه می یابد تا این که غلام با گلوله ی گرگ زخمی می شود و قبل از این که تیر خلاص به او شلیک شود ستار و ژاندارم ها سر می رسند. گرگ با گلوله ای که بهارک به سوی او شلیک می کند کشته می شود، و غلام قبل از مرگ ستار را سراغ بهارک می فرستد. بازیگران : ناصر ملک مطیعی , مرجان , ایرج قادری , موسوی , حسن گلپایگانی , اسماعیل شیراز ی کارگردان : امان منطقی محصول:1350 لينك دانلود فيلم غلام ژاندارم ميخواهم آخرين حرفم اين باشد كه من به عشق ايمان دارم. |
|
|
|
(#29)
|
|
|
دانلود فيلم پستچي
[تنها کاربران عضو می توانند این لینک را مشاهده نمایند ] خلاصه داستان: تقی پستچی با همسرش منیر در یک آبادی در شمال کشور زندگی می کنند. تقی دچار ناتوانی جنسی است و تحت نظر متخصص دام پزشکی قرار دارد که برای بهبود حال او داروهای گیاهی تجویز می کند. تقی برای پرداخت دیون خود مجبور است بعد از ظهرها در خانه نیت الله خان کار کند. بازیگران: علی نصیریان، عزت الله انتظامی، ژاله سام، احمدرضا احمدی، بهمن فرسی، عصمت صفوی، عزت الله رمضانی فر، امرالله صابری، ایرج راد. کارگردان: داریوش مهرجویی سال ساخت: 1350 لينك دانلود فيلم پستچي www.megaupload.com/?d=XENM1G26 ميخواهم آخرين حرفم اين باشد كه من به عشق ايمان دارم. |
|
|
|
(#30)
|
|
داره عضو انجمن می شه
![]() ![]() پست ها: 47
سپاس ها (از کاربران دیگر): 32
سپاسگزاری شده: 70 مرتبه در 26 نوشته
آخرین بازدید: یك هفته پیش 12:03 PM
|
سلام
من از فیلمهای قدیمی ایرانی دنبال فیلم گلهای کاغذی هستم. میشه اینجا بزارید؟ ![]() |
|
|
|
| کاربر روبرو جهت این نوشته از mamjavad سپاسگزاری کرده است: |
![]() |
| ابزارهای تاپیک | |
| نحوه نمایش | |
|
|